Sykkellåser

(8) 8 Produkter

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Sykkellås

Cykellås

Det er viktig med en skikkelig sykkellås, både for å gjøre sykkelen mindre fristende for tyver, men også for å oppfylle forsikringskrav dersom sykkelen din skulle bli stjålet. Du må ha en skikkelig sykkellås for å oppfylle forsikringskrav.

Det finnes mange ulike låser og mange forskjellige måter å låse sykkelen fast på. Du skal for eksempel forsøke og ikke låse sykkelen fast i løse deler, for eksempel ikke låse fast sykkelen bare i bakhjulet eller framhjulet. Hvis du låser sykkelen i en løs del kan det av og til hende at tyven bare lar den låste delen stå igjen mens den stikker av med resten av sykkelen din. Sykkelen bør derfor alltid låses fast i rammen.

Om du har problemer med å velge en sykkellås kan du tenke slik:

Prisen- Det du betaler for sykkellåsen er ofte den kvaliteten du får. Dersom du har en dyr sykkel eller en som betyr mye for deg så er det lurt og investere i en litt dyrere lås. Det er ikke alltid slik at de dyreste låsene er de beste, men ofte er de det og det gjør dem vanskeligere å bryte opp. Hvis du har en skikkelig lås som er vanskelig å bryte opp og har samtidig ungått å låse sykkelen fast i en løs del, så kan det gjerne hende at tyven velger å la sykkelen din stå og heller lete etter en som ikke er like godt sikret.

Type- Hvilken type lås du velger er opp til deg. Å ha en kabel- eller kjedelås gjør det lettere å vikle låsen rundt rammen eller setet, men også putte den i veska for lett transportering. Bøylelåser anses for å være sikrere, men de er vanskeligere å feste når du ikke bruker den. Visse sykler har feste i rammen som du kan feste låsen i under sykkelturen.
Hvis det ikke er ett sykkelstativ der hvor du skal låse sykkelen kan det være vanskelig å feste bøylelåsen i noe annet, som en lyktestolpe eller lignende. Da kan det være bedre med en kjede eller kabellås.

Vi har mange ulike sykkellåser så du skal kunne finne en lås for akkurat ditt behov hos oss. Visse sykkellåser har blitt godkjent av enten SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen) eller av (FG) Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd. For å vite hvilke sykkellåser som har blitt godkjent av SSF eller FG finnes det ett merke og det står at låsen har blitt forsikringsgodkjent. Det er dog få forsikringsselskaper i Norge som krever at du har en FG godkjent sykkellås, men er låsen FG-godkjent kan du være ganske så sikker på at det ikke er den letteste låsen å bryte opp.