Sykkelkurver

(10) 10 Produkter

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Sykkelkurv

En sykkelkurv er en kurv som festes på sykkelen din slik at du lettere kan transportere mer på den. Med en sykkelkurv putter du bare veska, handleposen eller andre ting du trenger og transportere i kurven, så kan du sykle videre uten at de blir i veien. Sykkelkurver kan festes på litt forskjellige steder på sykkelen men den vanligste plasseringen er foran på styret slik at du lett kan holde øye med tingene dine. Du kan også ha sykkelkurven på bagasjebrettet. Hvis sykkelkurven er plassert på styret kan det gjøre at det blir litt vanskeligere å styre sykkelen da det med en full kurv blir tyngre foran og sykkelen blir litt ubalansert. Det er helt enkelt ett spørsmål om smak og du velger selv hva som føles mest komfortabelt for deg og passer best for dine behov.

En sykkelkurv vil gjøre det enklere å transportere tingene dine. Dersom du sykler med en sekk på ryggen eller en handlepose i hånda kan disse lett komme i veien, og det påvirker ofte kontrollen og balansen på sykkelen. Med en sykkelkurv er det lettere å legge fra deg tingene dine og du får bedre kontroll og oversikt, noe som gjør deg tryggere i trafikken.

Hos oss kan du blant annet få en flettet sykkelkurv med lokk. Sykkelkurv med lokk er tryggere å transportere ting i da det minsker sannsynligheten for at ting faller ut når du sykler på ujevnt underlag. Det kan også være praktisk med ett lokk dersom du har litt mer skjøre gjenstander du ønsker å transportere, da risikerer du ikke at de faller ut eller blir like våte dersom det regner. Du kan velge mellom en som montere på bagasjebrettet eller en som monteres på styret.

Skal du på kortere turer, til og fra skolen, jobben eller butikken er en sykkelkurv perfekt for å transportere tingene dine i, så slipper du å krangle med tunge og uhåndterlige vesker, poser eller sekker. Det er spesielt bra dersom du bruker sykkelen din for å transportere ting siden du med en sykkelkurv lettere kan gjøre de ærendene du måtte ha uten at du trenger å bruke bilen.