Victesse Elsykler

(15) 15 Produkter

Rutenett Liste

Rutenett Liste


Til toppen

Victesse sykler

Victesse cykel

Victesse er den populære elsykkelen som kommer til å gjøre at du kan sykle på allslags veier, alt fra landeveier til skogsveier. Dene kraftige motoren vil gjøre sykkelturen lett og grei. Du kan ta deg fram uten å bli svett og sliten! Dette er spesielt bra hvis du planlegger å bruke sykkelen til pendling og supert på alle andre typer sykkelturer.

Hvordan fungerer en Victesse?

Sett i batteriet, hopp opp på sykkelen og begynn og tråkk. Med engang du begynner å tråkke setter motoren igang og kommer til å synkronisere med takten din. Dette gjør at det ikke vil kjennes merkelig når motoren setter igang. Med engang dy har begynt og tråkke er resten lett. du styrer Victessen din på samme måte som alle andre sykler.

Victesse har gode komponenter.

Alt fra ett behagelig sete til skikkelig belysning følger med. Du kommer til å føle deg som en konge eller dronning på en Victesse. Victesse sine komponenter git høy komfort og sikker og stabil bremsing.

Det å innvestere i en elsykkel kan føles som en stor utgift, men den vil komme til å bli tilbakebetalt ved at du vil bruke sykkelen oftere da det både er enkelt, og du slipper å bli svett og sliten av å bruke den. Du har forskjellige nivåer på motoren og kan selv velge hvor my hjelp du vil ha. Hvis du ønsker mye hjelp når du sykler opp bratte og tunge bakker kan du velge det høyeste assistansenivået og du vil nesten ikke føle at det er en oppoverbakke.

Hvis du fortsatt synes det er vanskelig å velge sykkel og du ikke vet hvilke du skal velge mellom, har vi en filterfunksjon som kan hjelpe deg. Du kan velge mellom en hel masse forskjellige spesifikasjoner, alt fra pris og størrelse til merke og motorsystem slik at det blir lett å finne frem til en sykkel som passer med dine ønsker. Er du fortsatt usikker på størrelsen, eller ønsker mer personlig hjelp, kan du ringe kundetjenesten vår. Vi er spesialister på sykkel og du kan nå oss via telefon, chat eller e-post alle hverdager 09.00- 18.00.