Treningssykler

(390) 390 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 22

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 22

Til toppen

Treningssykler

sportcykel

Er du interessert i å kjøpe en treningssykkel? Treningssykler fungerer til trening og konkurranse og blir stadig mer populære. Uansett om du bruker sykkelen til trening, jobbsykling eller konkurranse, er disse syklene et godt valg. HelloRider har et enormt utvalg av forskjellige trenings- og konkurransesykler fra de beste merkene. Vi har sykler i alle prisklasser og alltid gode tilbud!

Racersykler

Føler du deg vel når du ruller bortover landeveien? Vil du sette ny pers i Bergen-Voss? Vi har racersyklene for deg! Klikk deg inn på racersykler for å få en oversikt over våre landeveissykler fra Bianchi, Crescent, Cube og en rekke andre merker. Har du spørsmål om de forskjellige modellene, er du hertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for tips, anbefalinger og tilbud.

Terrengsykler

Foretrekker du heller terrenget, steiner, fjell, skoger, stier og deilig norsk natur? Da har du sikkert mer lyst på en terrengsykkel. På siden vår terrengsykler kan du se hele utvalget vårt i terrengsykler, fra billige nybegynnermodeller til de beste toppmodellene for konkurransesyklisten.

Hybridsykler

Har du lyst på en racersykkel som du også kan bruke til og fra jobb? Må du forsere fortauskanter og sykle på grus dit du skal? Da er kanskje en hybridsykkel det riktige valget for deg. Bare ta en titt på våre hybridsykler så finner du det du ser etter! En hybrid er en krysning av racersykkel og terrengsykkel, der girene fra racersykkelen og bremsene fra terrengsykkelen er de mest fremtredende egenskapene. Dekkene er også smale, men ikke så smale som på en racer. De er også ofte mønstrede for å bedre takle sykling på forskjellig underlag.

Cyclocross

Våre cyclocrossere, eller CX, som de også kjennes som, er optimaliserte fort høyt tempo i lettere terreng. En cyclocross ligner på landeveissykler, men har som regel mer robuste hjul, gir og bremser. Rammen kommer ofte i aluminium, men karbonrammer blir stadig vanligere. Her kan du se våre cyclocrossere.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner, dreven mosjonist eller høyt presterende konkurransesyklist, har vi riktig sykkel for deg. Bruk våre filtreringsverktøy så finner du lettere det du er ute etter. Hvis du lurer på hvilken rammestørrelse du trenger, har vi også en brukervennlig tabell som lar deg finne riktig størrelse, lett som bare det! Se i vårt store utvalg av sykler, bla deg gjennom og drøm deg bort, eller søk målrettet etter det du vil ha. Uansett hva det måtte være, så finner du det hos oss. HelloRider har alltid en sykkel til deg. Vår kundeservice er alltid klare for å svare på spørsmål og du er velkommen til å ta kontakt på telefon, e-post eller chat.