Treningssykler

(241) 241 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 14

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 14

Til toppen

Treningssykler

sportcykel

Er du interessert i å kjøpe en treningssykkel? Treningssykler fungerer til trening og konkurranse og blir stadig mer populære. Uansett om du bruker sykkelen til trening, jobb eller konkurranse, er disse syklene et godt valg. HelloRider har et enormt utvalg av forskjellige trenings- og konkurransesykler fra de beste merkene. Vi har en treningssykkel for alle fra merker som og mange fler.

En treningssykkel har unike egenskaper på veien. Dekkene er tilpasset til det sykkelen er forventet å brukes til, med fokus på profil, bredde og vekt. Når du veger en treningssykkel så er det viktig å først og fremst tenke på hva du skal bruke den til. Skal du kun sylke på asfalterte veier så bør du velge en som har smale dekk og lav profil, slik som en landeveissykkel. Sykler du ofte i naturen så er gjerne en terrengsykkel veien å gå da du får bredere dekk med høy profil for å ha godt grep på ren jord og på løs bakke, for ikke å snakke om dempingen som kommer godt med for en behageligere tur.

Racersykler

Føler du deg vel når du ruller bortover landeveien? Vil du sette ny pers i Bergen-Voss? Vi har racersyklene for deg! Denne type treningssykkel har gjerne smale dekk for å ha minst mulig friksjon mot underlaget, setet hevet til en sportslig stillig, og krummet styre slik at du kan lene deg fremover. Har du spørsmål om hvilken treningssykkel som passer deg, er du hertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for tips, anbefalinger og tilbud.

Terrengsykler

Foretrekker du heller terrenget, steiner, fjell, skoger, stier og deilig norsk natur? Da har du sikkert mer lyst på en terrengsykkel. En treningssykkel av denne typen gjennkjennes med de bredere profilerte dekkene, demping i gaflene og en sprekere stil. På siden vår for terrengsykler kan du se hele utvalget vårt av terrengsykler, fra billige nybegynnermodeller til de beste toppmodellene for konkurransesyklisten. Uansett hva du trenger så har vi en treningssykkel for deg!

Hybridsykler

Har du lyst på en racersykkel som du også kan bruke til og fra jobb? Må du forsere fortauskanter og sykle på grus dit du skal? Da er kanskje en hybridsykkel det riktige valget for deg. Som navnet tillsier er denne typen treningssykkel en hybrid av forskjellige type sykler der girene fra racersykkelen og bremsene fra terrengsykkelen er de mest fremtredende egenskapene. Dekkene er også smale, men ikke så smale som på en racer. De er også ofte mønstrede for å bedre takle sykling på forskjellig underlag. Bare ta en titt på våre hybridsykler så finner du en treningssykkel for deg!

Cyclocross

Våre cyclocrossere, eller CX, som de også kjennes som, er optimaliserte for høyt tempo i lettere terreng. Denne typen treningssykkel ligner på landeveissykler, men har som regel mer robuste hjul, gir og bremser. Rammen kommer ofte i aluminium, men karbonrammer blir stadig vanligere. Her kan du se våre cyclocrossere og finne din neste treningssykkel.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner, dreven mosjonist eller høyt presterende konkurransesyklist, har vi riktig treningssykkel for deg. Bruk vårt filtreringsverktøy så finner du lettere det du er ute etter. Hvis du lurer på hvilken rammestørrelse du trenger, har vi også en brukervennlig tabell som lar deg finne riktig størrelse, lett som bare det! Se i vårt store utvalg av sykler, bla deg gjennom og drøm deg bort, eller søk målrettet etter en treningssykkel du vil ha. Uansett hva det måtte være, så finner du det hos oss. HelloRider har alltid en treningssykkel for deg. Vår kundeservice er alltid klare for å svare på spørsmål og du er velkommen til å ta kontakt på telefon, e-post eller chat.