Transportsykler

(8) 8 Produkter

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Transportsykler

Transport

De klassiske syklene fungerer godt for turer i byen, på landet eller til- og fra jobb. En transportsykkel fungerer enda bedre for den er praktisk anlagt for transport av varer, med bagasjebrett bak og framme. Transportsyklene har robuste konstruksjoner og skal gi deg en problemfri sykkelhverdag med lite eller ingen vedlikehold. Våre transportsykler er utstyrt med heldekkende kjedekasse, robuste bagasjebrett og dobbeltstøtte. Du har også muligheten til å montere en kurv på det fremre brettet.

Vår mest populære transportsykkel heter Cortina U4 Transport Dame

  • Svært behagelig sete og håndtak
  • Rullebremser framme og bak
  • Fargekombinasjonen gir et unikt og stilig utseende

Andre besøkende som har sett på transportsykler har også besøkt disse:

Vi hjelper deg

Vil du kjøpe sykkel over nettet, men er usikker på hva som er riktig størrelse? Ta det med ro, vi hjelper deg - med vår unike størrelsesguide måler du høyden og innerbeinslengden din, velger sykkeltype og bregner størrelsen. Det blir ikke mye enklere enn det! Vi har også laget en tabell med en mer generisk oversikt av størrelsene, hvis du ikke vil bry deg med å måle deg selv.

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner den perfekte transportsykkelen her kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper en sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert av våre eksperter for å sikre deg den beste opplevelsen. Du skal også vite at du alltid får 100 dagers angrerett på alle sykkelkjøp - alt sammen til lave priser, alltid!