Transportsykkel

(6) 6 Produkter
2018-salg

Rutenett Liste

Rutenett Liste


Til toppen

Transportsykkel

Transportsykkel

De klassiske syklene fungerer godt for turer i byen, på landet eller til- og fra jobb. En transportsykkel fungerer enda bedre for den er praktisk anlagt for transport av varer, med bagasjebrett bak og framme. En transportsykkel har robuste konstruksjoner og skal gi deg en problemfri sykkelhverdag med lite eller ingen vedlikehold. En transportsykkel fra oss er utstyrt med heldekkende kjedekasse, robuste bagasjebrett og dobbeltstøtte. Du har også muligheten til å montere en kurv på det fremre brettet.

Vår mest populære transportsykkel heter Brinckers Baker

  • Svært behagelig sete og håndtak
  • Rullebremser framme og bak
  • Fargekombinasjonen gir et unikt og stilig utseende

Vi hjelper deg med å finne riktig transportsykkel

Vil du kjøpe en transportsykkel over nettet, men er usikker på hva som er riktig størrelse? Ta det med ro, vi hjelper deg - med vår unike størrelsesguide måler du høyden og innerbeinslengden din, velger sykkeltype og bregner størrelsen. Det blir ikke mye enklere enn det! Vi har også laget en tabell med en mer generisk oversikt av størrelsene, hvis du ikke vil bry deg med å måle deg selv.

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig transportsykkel for ditt behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner en perfekt transportsykkel her kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper en transportsykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert av våre eksperter for å sikre deg den beste opplevelsen - alt sammen til lave priser, alltid!