Elektriske terrengsykler

(24) 24 Produkter
2018-salg

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Til toppen

Elektrisk terrengsykkel

En elektrisk terrengsykkel er, som navnet tilsier, en terrengsykkel med elektrisk motor som gir ett ekstra dytt i tunge bakker. Disse syklene blir mer og mer populære, og det er en trend som holder seg. Siden motoren er elektrisk er syklene nesten lydløse der motoren fungerer først og fremst som en hjelp, så syklene er akkurat som vanlige terrengsykler. Dette er ikke en moped så det å bruke en elektrisk terrengsykkel kommer ikke til å forstyrre naturopplevelsene, eller rive opp stier og hindre, mer enn vanlige terrengsykler.

Fordeler med elektriske terrengsykler

Fordelen ved å bruke en elektrisk terrengsykkel er at du kan være ute i timesvis uten at det blir slitsomt. En elektrisk terrengsykkel gjør ikke all jobben for deg, du må sette motoren i gang med tråkkingen din og så vil den gi deg ekstra hjelp på turen. Hjelpen motoren gir kan være nok til at du med funksjonshemninger kan komme deg ut i marka på sykkel. En elektrisk terrengsykkel passer også for deg som ønsker å sykle i alt mulig terreng, men kanskje ikke ønsker å gjøre all jobben selv. På en assfaltert vei kan en elektrisk terengsykkel være vanskeligere å styre enn en elektrisk hybridsykkel, dette er på grunn av dekkene som er ekstra grovt mønster og brede dekk, men dette er felles for alle terrengsykler enten de er elektriske eller ikke. Hvis du derimot har planer om å sykle i skogen, på fjellet eller på grusete og isete veier er en elektrisk terrengsykkel overlegen en elektrisk hybridsykkel. Syklene kommer med ett display på styret som du benytter deg av for å velge hvor mye hjelp du vil ha fra motoren. Hvis du ønsker en større utfordring kan du justere ned motorassistansen og opp giret slik at du må bruke mer kraft på å sykle og hvis du ønsker det motsatte er det bare å fyre opp motorassistansen. Du bestemmer selv hvor krevende eller lett turen skal være.

Noen av våre populære elektriske terrengsykkel merker:
  • BMC elektrisk terrengsykkel
  • Merida elektrisk terrengsykkel
  • LaPierre elektrisk terrengsykkel
  • Mer informasjon?

    Er du fortsatt usikker på om en elektrisk terrengsykkel er sykkelen for deg, eller føler du deg ikke helt komfortabel med å kjøpe sykkel på nett? Vi hos HelloRider er spesialister på sykler og vil gjerne hjelpe deg med å finne sykkelen som passer deg. Hvis du har spørsmål eller lurer på noe, kan du gjerne ta kontakt med vår kundetjeneste på telefon, e-post eller chat. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og gir deg tips og råd om hva du må tenke på når du bestiller en sykkel.