Terrengsykkel

(98) 98 Produkter
MTB

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Til toppen

Terrengsykkel, hva brukes den til og er dette sykkelen for deg?

Mountainbike

Kjenner du blodet bruse når du tenker på fart og spenning? Er du glad i frisk luft i kombinasjon med gjørmete spor, skarpe svinger og kronglete skog? Da har du kommet til rett sted! I Norge er vi så heldige at vi har en fantastisk natur og store deler av denne naturen passer ypperlig for en terrengsykkel!

Vi i HelloRider vil ingenting annet enn å hjelpe deg med å oppnå ditt terrengsykkel-eventyr. Uansett om du vil ha en terrengsykkel for asfalt, skog, grus eller gress, uansett hva dine tidligere erfaringer har vært og uansett hva din lommebok sier skal vi gjøre det vi kan for å tilby deg din perfekte terrengsykkel. HelloRider er forhandler av et stort utvalg kvalitetssykler fra de mest populære merkene og dette gjelder i aller høyeste grad våre terrengmodeller.

Nedenfor kan du klikke deg videre til noen av våre bestselgere:

Kjøp av terrengsykkel

Før du beveger deg inn i jungelen av terrengsykler, er det en god idé å tenke gjennom hvilke behov og forventinger du har. Vil du ha en high performance terrengsykkel med ultralett ramme og komponenter av ypperste kvalitet, eller en litt billigere nybegynnervariant for å ha det gøy i skogen?

Terrengsykkel, mountainbike eller MTB?

Kjært barn har mange navn. Du har sikkert sett alle betegnelsene og MTB er kanskje spesielt utbredt da den ofte brukes av utøvere, bransjefolk og de yngre. MTB er kort for mountainbike, som er terrengsykkel på norsk. Det er den norske betegnelsen vi bruker på denne siden.

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, har vi riktig sykkel for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Se gjerne gjennom vårt utvalg av andre sykler, i tillegg til terrengsyklene. Hos HelloRider har vi alltid en sykkel for deg. Vår kundeservice er alltid klare for å besvare dine spørsmål, enten på telefon, e-post eller chat.