Sensa Sykler

(93) 93 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Til toppen

Sensa Sykler

Sensa sykler er ett nederlandsk sykkelmerke som har produsert kvalitetssykler i mer enn 20 år. Sensa sykler leverer sykler i høy kvalitet til alle sykkelelskere til en rimelig pris for så mange som mulig skal kunne ha glede av syklene deres. Sensa sine sykkeldesignere har undersøkt alt fra Alpene til Nederlands flate veier for at de med sikkerhet kan levere sykler som kan klare alle typer landskape og klima. Sensa er dog langt fra ferdige med sine undersøkelser, de følger med på både markedet og sykkelverdenen slik at de har steinhard kontroll på hva som kan gjøres bedre med deres sykler og hva framtidens syklister ønsker.

Sensa cykel

Sensa unik

Hver syklist er unik, derfor har Sensa satset på og ha mange forskjellige typer tilbehør og sykler slik at din sykkel skal passe deg så perfekt som overhodet mulig. Her hos HelloRider har vi valgt ut en rekke Sensa sykler slik at du skal kunne finne akkurat den som passer deg best, alt fra Sensa triathlonsykler til barnsykler og alle sammen til en så god pris som mulig:

Her er noen av våre populære Sensa modeller

Vi hjelper deg

Uansett om du er erfaren eller en nybegynner brenner vi for å hjelpe deg med å finne rett sykkel for dine behov. Bruk gjerne vårt filtersystem for å finne fram til den sykkelen som passer best til dine preferanser. Ønsker du mer hjelp eller foretrekker å få hjelp direkte fra en av våre sykkeleksperter er vår kundeservice oppe alle hverdager fra 09.00- 18.00. Vi kan nås gjennom chat, e-post og på telefin. Om du ikke føler at Sensa er sykkelmerket for deg vil du sikkert kunne finne en favoritt i vårt store utvalg avsykler fra alle de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper en sykkel fra HelloRider monterer og justerer våre sykkeleksperter alle komponentene til perfeksjon får å opprettholde den høye kvaliteten vi krever av våre sykler. Priseen trenger du aldri å bekymre deg for, vi har nemlig prisgaranti på alle våre sykler! Detta gjelder også sykler fra Sensa.