Cyclocross

(20) 20 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Til toppen

Cyclocross

Cyclocross

Sykler av typen Cyclocross er en blanding av terrengsykkel og racersykkel. De brukes oftest i cyclocrosskonkurranser der man får bruk for elementer fra begge verdener.  Denne typen sykler er noe lengre enn racersykler og styrevinkelen er tilpasset sykling i terreng, så du ikke velter i skarpe svinger. 

I forhold til en racersykkel så er en cyclocross bedre i dårlig vær og på ujevnt underlag. Det kommer av cyclocrossens spesielle hjul og dekk som sammen med rammen og dens geometri fungerer perfekt under tøffe forhold. Gjennom den ideelle blandingen av terreng- og racersykkel, får du ønskene dine oppfylt med en cyclocross - det beste fra to verdener!

Nedenfor kan du klikke deg videre til din nye potensielle favorittsykkel:

Kjøpe en cyclocross?

Før du kjøper en cyclocross, gjør du lurt i å tenke gjennom hva du forventer fra sykkelen. Hvor mye skal du bruke den - flere ganger i uken, eller noen ganger i måneden? Hvor vil du sykle, og under hvilke forhold? Du gjør et bedre sykkelvalg hvis du stiller deg selv disse spørsmålene først. Det er mange fordeler ved å bestille på HelloRider. Ikke bare får du god veiledning underveis, men sykkelen blir levert til deg på døren og du får alltid en god pris!  

For å gjøre utstyret komplett, kan du se gjennom vårt utvalg av tilbehør, for eksempel pedaler, flaske, flaskeholder, eller en hjelm.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner elller ekspert, har vi sykkelen for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Se gjerne gjennom vårt store utvalg av sykler, i tillegg til våre cyclocrossere. Hos HelloRider finnes det alltid en sykkel for deg. Vår kundeservice er alltid klar for å besvare dine spørsmål på telefon, e-post eller chat.