Racersykler

(52) 52 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 3

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 3

Til toppen

Racersykkel

racercykel

Kribler det i beina etter å komme deg ut på de langstrakte norske landeveiene? På veiene der du slipper unna trafikken, kan iakkta fin natur og fortsatt ha asfalt under hjulene? Da har du kommet til riktig sted og din nye racersykkel er ikke langt unna! På tross av lite sykkelveier, er det norske landskapet perfekt for langturer på sykkelen - noe som viser seg i den økende interessen for sykling! Uansett om det gjelder kortere mosjonsturer eller lengre treningsturer, vil du finne sykkelen du leter etter på HelloRider. Vi forhandler et stort utvalg racersykler av høyeste kvalitet fra de beste merkene.

Kjøp av racersykkel?

Racersykkelen skiller seg noe fra en vanlig standardsykkel. Den er utviklet for å levere topp yteevne, time etter time på kronglete veier og i kupert terreng. For å kunne levere dette, har en racersykkel blant annet flere gir, lav vekt og en aerodynamisk sittestilling. Å kjøpe en racersykkel er ikke gjort i en håndvending, noe vi har full forståelse for. Har du erfaring i sykkelverdenen og i komponentjungelen blir det lettere å ta et valg, men hvis du er nybegynner på feltet, er du på vei inn i en spennende verden av muligheter og valg. Det er blant annet et stort utvalg av bremser, girsystem og størrelser du kan velge mellom.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert er vi lidenskapelig opptatt for å tilby deg riktig sykkel for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner den perfekte racersykkelen, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.