Merida Sykkel

(28) 28 Produkter
Merida Sykler

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Til toppen

Merida sykkel

Merida

Helt siden en av sykkelbransjens største visjonærer, Ike Tseng, grunnla selskapet i 1972, har vi gang på gang fått se en Merida sykkel som har imponert oss. De har vist oss hvor viktig det er med ung og entusiastisk innovasjon for utvikle neste generasjon av en Merida sykkel. Deres ekspertise med profesjonell sykkelsport som terrengsykling, racersykling og cyclocross gjør at de skaper produkter med fantastiske kjøreegenskaper som gjør at utøvere hele tiden klatrer på resultatlistene! De arbeider smart og tar alltid med seg erfaring og helhjertet entusiasme inn i hvert nye prosjekt, og presenterer oss med sin nyeste Merida sykkel modell. Deres utvalg av hybrider og bysykler viser klart at kvaliteten sitter dypere enn kun materialet. De står absolutt bak sitt slagord: More passion, more bike! De siste årene så har Merida øket utvalget av sine elsykler så hvis du leter etter en Merida elsykkel finner du de her.

Vi hjelper deg med å finne riktig Merida sykkel for deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig Merida sykkel for ditt behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke ønsker en Merida sykkel men heller et annet merke, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper Merida sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert til perfeksjon av våre sykkeleksperter - alt sammen til lave priser, alltid!