LaPierre sykler

(99) 99 Produkter

Rutenett Liste

Side:
 1. 1
 2. / 6

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
 1. 1
 2. / 6

Til toppen

LaPierresykler

lapierre

Lapierre er et franskt sykkelmerke fra Dijon I Frankrike. Bedriften, som ble startet i 1945 av Gasten Lapierre i Dijon, har idag tre fabriker runt om i Frankrikeog produserer rundt 90 000 sykler i året. Hovedkontoret ligger fortsatt i Dijon hvor LaPierre også har utviklingssenteret sitt. Merket forener tekniske innovasjoner med stilig og god design, og på grunn av dette bruker det franske teamet, FDJ bare LaPierre sykler for konkuransene i UCI World tour.

Hvorfor velge LaPierre ?

LaPierre sykler kommer i forskjellige modeller, slik at du vil finne noe som passer deg. Kvaliteten kan man ikke klage på da de har stort fokus på å lage sykler, som brukes av profesjonelle syklister i store konkuranser, hvor det er ekstremt viktig med den nyeste teknikken når det gjelder for eksempel rammer eller bremser. Men LaPierre sykler er ikke bare for de profesjonelle, de er for alle syklister. Syklene selges til alle så de er der for deg også. LapPierre 2017 har ett stort utvalg av sykler og modeller. Du kan velge blandt terrengsykler, racing, elsykler eller bysykler.

Her er noen av våre populære sykkeltyper fra LaPierre

 • LaPierre Elsykler
 • LaPierre Terrengsykler
 • LaPierre Racersykler
 • Lapierre syklene kommer i mange ulike modeller, typer og med ulike komponenter. Det kan derfor være vanskelig å vite hvilken LaPierre som passer deg best. Du kan bruke filterfunksjonen vår, noe som vil gjøre det lettere å velge blandt alle de mange typene og modellene. Hvis du fortsatt er usikker på hvilken LaPierre du skal velge kan du gjerne kontakte kundetjenesten vår for personlig hjelp og veiledning. Vi kan kontaktes alle hverdager, 09.00-18.00 på telefon, chat eller e-post. Vi er spesialister på sykler og hjelper deg gjennom hele prosessen.

  Noen tips når du skal kjøpe sykkel. Det er viktig at du vet hva du skal bruke sykkelen til, er det til trening eller hverdagslige gjøremåleller begge to? Vi har sykler til all slags bruk. Hvor ofte skal du bruke sykkelem? Bruker du sykkelen ofte bør du kjøpe en sykkel med komponenter som tåler mye og som er laget for å brukes ofte, men bruker du sykkelen sjelden kan du ha andre komponenter og da vil prisen ofte være lavere.

  LaPierre har høy kvalitet på sine sykler, noe du vil kjenne når du tester en LaPierre, men det er ikke bare produksjonen av delene som er viktig, det er hele prosessen, fra løse komponenter til en ferdig montert sykkel. Vi har derfor dyktige sykkelmontører som monterer og godkjenner syklene før de sendes til deg slik at du får en sykkel i toppform.