Kildemoes Sykler

(10) 10 Produkter

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Kildemoes sykluser - dansk superhelt

Kildemoes cykel

Historien om Kildemos sykler startet tilbake til tiden rundt 2. verdenskrig. Børge Kildemoes, som bare var 22 år på den tiden, begynte å være interessert i produksjon av sykkelrammer. Dette fant sted i kjelleren. På grunn av krigen så den unge mannen som det var vanskelig å få riktig materiale og reservedeler til syklene. Den første tiden besto derfor i å ombygge voksen sykler til barnsykler. Han benyttet seg av de midler han hadde. Men produksjonen og populariteten til Kildemos sykler tok fart og i løpet av kort tid ble det startet en sykkelfabrikk, og produksjonen av en Kildemo-sykkel, som vi kjenner det i dag, begynte.

Kildemoes sykler for tiden danskens favoritt sykkelmerke. En Kildemoes sykkel er bygget på tradisjon og høy kvalitet. Men det er ikke bare i Danmark at sykkelmerket har blitt populært, syklene er anerkjent over hele verden av sykkelentusiaster. I 2006 og 2008 ble Kildemoes kalt Superbrand blant mer enn 1000 danske og utenlandske merker. En av grunnene til seieren må finnes i selve sykkelen, som symboliserer de mulige fordelene som forbrukerne forventer og gjenkjenner i hver sykkel.

Ulike varianter av din Kildemoes sykkel

Selv om syklene har vært på markedet i mange år, er sykkelmerket i stand til å imøtekomme syklisters forventninger til en sykkel hver gang. Årsaken til dette er å finne i de ulike kvalitetskomponentene som brukes til fremstilling av en Kildemo-sykkel. Disse er spesielt designet for å takle de utfordringene som syklister vanligvis støter på i dagliglivet. Rammen på Kildemos sykler er laget av aluminium, som gir en elastisk og stiv ramme.

Det er et krav til høy kvalitet for leverandører som kontinuerlig utvikler komponenter til en sykkel fra Kildemoes. Dette bidrar blandt annet til at de fleste Kildemoes sykler er utstyrt med et beskyttelsesinnlegg i sykkelhjulene, noe som reduserer risikoen for punkteringer. Innovasjon av nye komponenter til syklene betyr også at en Kildemo-sykkel oppfyller forbrukerens krav og ønsker.

I tillegg til å levere høykvalitets sykler, fornyer Kildemoes også sitt utvalg av produkter, så du kan finne en Kildemoes sykkel i mange forskjellige kategorier i dag. bysykkel, klassisk sykkel, elektrisk sykkel og mange flere.

I tillegg kommer Kildemos sykler med forskjellige alternativer, det være farger, bremser eller girtyper. Så du har muligheten til å velge bestemte detaljer, slik at du får nøyaktig sykkelen, som passer akkurat til deg og dine behov.