Hybridsykler

(100) 100 Produkter
2018-salg

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 6

Til toppen

Hybridsykkel

Mountainbike

En hybridsykkel er en blanding mellom terrengsykkel og racersykkel, og blir ofte brukt av syklister som ønsker en mosjons- og treningssykkel uten at det går utover komforten. De smale hjulene og utvendige girene kommer fra racersykkelen, mens de kraftige bremsene og rette styret kommer fra terrengsykkelen. Det er ingen overraskelse at hybridsykkelen er så populær, når den er så allsidig og passer til lange turer, hard trening og rolig bysykling.

Å velge riktig hybridsykkel

På HelloRider skal du alltid kunne finne en hybridsykkel du leter etter. Vil du ha flere gir for å være forberedt på alle slags kuperinger? Enkle V-bremser eller litt mer eksklusive hydrauliske skivebremser? En hybridsykkel for intensiv trening eller lengre turer? Alle nevnte alternativer skal forhåpentligvis kunne hjelpe deg å finne en hybridsykkel som passer ditt behov og din lommebok.

Hos HelloRider finner du ulike størrelser og varianter i alle prisklasser. Vi har hybridsykler fra Crescent, Cube, Sensa og LaPierre, og nedenfor kan du klikke deg videre for å kikke på noen av dem:

Vi hjelper deg med å finne din neste hybridsykkel

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner den perfekte hybridsykkelen kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.