Hverdagssykler

(130) 130 Produkter
2018-salg

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 8

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 8

Til toppen

Velg din bysykkel til en av markedets beste priser!

Cykel Hvis du leter etter det største utvalget og de laveste prisene, uten at det går utover kvalitet eller service, har du kommet til rett sted - HelloRider har sykler og elsykler for store og små, og for alle behov og sporter.

Et syklende Norge

Andelen syklende i Norge øker, men vi vil ha enda flere syklende! Pendling, mosjon, konkurranse og koseturer - uansett hva du skal bruke sykkelen til, har vi det du trenger. Nordmenn blir stadig mer bevisst på kvalitet og vil gjerne betale det lille ekstra for å få en bysykkel som varer lenge og fungerer godt. Det er også vanlig å ha en dedikert jobbsykkel ved siden av fritidssykkelen - dette kan gjerne være en elsykkel eller bysykkel. Bysykkel inkluderer alle syklene som du vil bruke for dagligdagse formål. Det finnes mange kategorier av bysykkel, og de mest vanlige klasseres som hybridsykkel eller rett og slett bysykkel som du kan se nedenfor.

Din nye bysykkel

Kjøp din nye bysykkel på nett. På HelloRider velger du favoritten din blant hundrevis av de ulike modellene vi har på hjemmesidene våre. Legg den i handlekurven, fyll ut den nødvendige informasjonen og betal med hele summen med bankkortet ditt, eller delbetal med Klarna. Når betalingen er gjort, monterer vi din bysykkel og sjekker at alt er som det skal, før vi sender den avgårde, hjem til døren din.

Kategorier

Ser du etter en billig og bra bysykkel?

Vi jobber hver dag med å presse prisene så du skal være sikker på at du får de beste prisene når du handler hos oss. Vi selger sykler fra velkjente merker til lave priser. Derfor kan du alltid finne en billig bysykkel innenfor alle prisklasser og kategorier - alle skal ha mulighet til å kjøpe billige kvalitetssykler fra HelloRider.