Hverdagssykler

(115) 115 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 7

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 7

Til toppen

Alle sykler på nett. Velg din favorittsykkel til en av markedets laveste priser!

Cykel Hvis du leter etter det største utvalget og de laveste prisene, uten at det går utover kvalitet eller service, har du kommet til rett sted - HelloRider har den beste kombinasjonen av stort utvalg og lave priser!

Et syklende Norge

Andelen syklende i Norge øker, men vi vil ha enda flere syklende! Pendling, mosjon, konkurranse og koseturer - uansett hva du skal bruke sykkelen til, har vi det du trenger. Nordmenn blir stadig mer bevisst på kvalitet og vil gjerne betale det lille ekstra for å få en sykkel som varer lenge og fungerer godt. Det er også vanlig å ha en dedikert jobbsykkel ved siden av fritidssykkelen - dette kan gjerne være en elsykkel. Salget av elsykler i Norge har doblet seg hvert år siden 2014 og det forventes at det vil bli solgt ca 40 000 elsykler i løpet av 2016. Elsykkelen er det sunne, billige og miljøvennlige alternativet til bilen. Det kommer stadig nye modeller og innovasjoner for å gjøre hverdagen din enklere. Sykling er gøy! Det er også bra for helsen din og miljøet. Men det beste er kanskje at du aldri mer trenger å sitte i bilkø, på vei hjem fra jobb.

Din nye sykkel

Kjøp den nye sykkelen din over internett. På HelloRider velger du favoritten din blant hundrevis av de ulike modellene vi har på hjemmesidene våre. Legg den i handlekurven, fyll ut den nødvendige informasjonen og betal med hele summen med bankkortet ditt, eller delbetal med Klarna. Når betalingen er gjort, monterer vi sykkelen og sjekker at alt er som det skal, før vi sender den avgårde, hjem på døren din.

Kategorier

Billige sykler?

Vi jobber hver dag med å presse prisene så du skal være sikker på at du får det billigste alternativet når du handler hos oss. Vi forhandler sykler fra velkjente merker til lave priser. Derfor kan du alltid finne billige sykler innenfor alle prisklasser og kategorier - alle fortjener billige kvalitetssykler fra HelloRider.