Herresykler

(241) 241 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 14

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 14

Til toppen

Herresykler

Herrcykel

Sykler blir stadig mer skreddersydde etter dine behov, noe som selvfølgelig også gjelder for herresykler og gjør det lettere å finne en sykkel som passer nettopp deg. HelloRider har et stort utvalg av favorittene innen herresykler, for eksempel de klassiske  herresyklene fra Crescent. Disse syklene gir en behagelig sittestilling og er nesten vedlikeholdsfrie, takket være innvendige gir, heldekkende kjedekasse og kvalitetskomponenter. Det er også et hav av  bysykler, med innvendig- og utvendig gir, noen med lite utstyr for et enkelt og elegant utseende, mens andre har bagasjebrett og kurv. For den treningsinteresserte har vi også et stort utvalg av  racersykler  og  terrengsykler.

I tillegg kommer selvfølgelig også elsykkelen, som blir stadig mer utbredt i en tid med økt fokus på miljø og redukjson av fossilt brennstoff. Er jobben litt for langt unna til at du kan sykle dit uten å komme fram gjennomsvett og sliten? I såfall er elsykkelen det beste valget for den miljøbevisste mannen.

Herresykkel etter merke

For å gjøre det litt enklere, har vi nedenfor samlet noen av toppmerkene som leverer herresykler. Hos HelloRider kan du alltid finne herresykler av beste kvalitet. Det merker du fort når du ser gjennom vårt utvalg.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybeygnner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg den riktige sykkelen for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner den perfekkte herresykkelen, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper en sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert av våre eksperter for å sikre deg den beste opplevelsen - alt sammen til lave priser, alltid!