Elsykler

(266) 266 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 15

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 15

Til toppen

Elsykler

ElcykelDen elektriske sykkelen blir stadig mer populær. Den er en ideell investering for de som ønsker en ektra dytt i tunge motbakker og gjennom dårlig vær. Hvis du alltid har hatt lyst til å sykle til jobb, men ikke gjort det fordi det er for langt, er elsykkel absolutt noe for deg. Du kommer også fram frisk og opplagt, i stedet for sliten og svett, uansett hvor kupert løypen din er.

Begynner det å bli tungt og ha barn med på den daglige ruten? Med en elsykkel (elektriske herresykler, elektriske damesykler) kan du fortsette å sykle likevel. Du unngår kø og bompenger, samtidig som du beveger kroppen og skåner miljøet.

Kjøp av elektrisk sykkel

Når du skal kjøpe elektrisk sykkel, er det viktig at du tenker deg godt om fordi det kan være en dyrere investering enn vanlige sykler. Du bør være velinformert og ha gode råd i tankene. Den nødvendige veiledningen kan du få hos HelloRider, enten på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke er helt sikker på om du vil ha en elsykkel, kan du når som helst ta en titt på vårt utvalg av vanlige sykler.

Her kan du klikke deg videre til vårt utvalg av elsykler fra fire spesifikke merker:

Elektrisk sykkel, elsykkel , el-sykkel eller e-sykkel?

Det finnes mange synonymer for elektrisk sykkel. E-bike er et enkelt synonym og er det internasjonale begrepet som ofte blir brukt for å beskrive en sykkel med pedalassistanse. Uttykket elsykkel er den norske versjonen og er det begrepet vi bruker hos HelloRider.

Motorplassering på en elsykkel

Du kan filtrere ditt søk for å velge hvor du vil at motoren skal være på sykkelen. Plasseringen kan ha stor betydning for sykkelens kjøreegenskaper og yteevne.

Speed Pedelecs

Speed Pedelecs er en elektrisk sykkel som kan holde en høyere hastighet enn vanlige elsykler. Med disse er det obligatorisk med hjelm og førerkort. Kontakt kundeservice for mer informasjon.

Elsykler fra HelloRider.no i Norge vurderes med et gjennomsnitt på 8.8, basert på 185 kundeomtaler. Prisene på elsykler varierer fra 14.795 Kr till 39.995 Kr.