Elsykler

(161) 161 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 9

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 9

Til toppen

Elsykler

ElsykkelDen elektriske sykkelen blir stadig mer populær. Den er en ideell investering for de som ønsker en ektra dytt i tunge motbakker og gjennom dårlig vær. Hvis du alltid har hatt lyst til å sykle til jobb, men ikke gjort det fordi det er for langt, er en elsykkel absolutt noe for deg. Du kommer også fram frisk og opplagt, i stedet for sliten og svett, uansett hvor kupert løypen din er.

Begynner det å bli tungt og ha barn med på den daglige ruten? Med en elsykkel (elektriske herresykler, elektriske damesykler) kan du fortsette å sykle likevel. Du unngår kø og bompenger, samtidig som du beveger kroppen og skåner miljøet.

Kjøp av elsykkel

Det er to faktorer du bør vurdere før du kjøper en elsykkel; hvor motoren er plassert, og hvor batteriet er plassert. Er motoren foran så vil det føles ut som om sykkelen “drar” deg fremover, er den bak så vil du føle at den “dytter” deg slik som på en motorsykkel, er du ikke vandt til å sykle på en elsykkel så er midt plasseringen er den som er lettest å bli venne seg til, her vil du ikke merke så mye annet enn en ekstra kraft i pedalene når du sykler.
Batteriet på en elsykkel har to hovedplasseringer, er den bak på lasteplanet så vil sykkelen føles litt baktung, og du vil som regel ikke kunne få kjøpt en elsykkel med batteri bak og bakhjulsdreven motor da dette gir en veldig baktung følelse, men gjerne med kombinasjonen forhjulsdrift og batteri bak. Det mest populære er å ha batteriet plassert på rammen mellom bena, og det dukker opp fler og fler sykler med batteri integrert i rammen.
På en elsykkel er det noen ting som kan være verdt å merke seg. Du vil passe på at du har et batteri med god nok rekkevidde, denne informasjonen varierer i ulike forhold, men det som kan gi en indikasjon på dette er hvor mange watt-timer batteriet har kapasitet på. Videre er det lurt å sjekke motoreffekten målt i Nm (Newtonmeter), jo høyere effekt desto bedre vil sykkelen klare bakker og tøft terreng.
Når du skal kjøpe en elsykkel, er det viktig at du tenker deg godt om fordi det kan være en dyrere investering enn vanlige sykler. Du bør være velinformert og ha gode råd i tankene. Den nødvendige veiledningen kan du få hos HelloRider, enten på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke er helt sikker på om du vil ha en elsykkel, kan du når som helst ta en titt på vårt utvalg av vanlige sykler.

Her kan du klikke deg videre til vårt utvalg av elsykler fra fire utvalgte merker:

Elektrisk sykkel, elsykkel , el-sykkel eller e-sykkel?

Det finnes mange synonymer for elektrisk sykkel. E-bike er et enkelt synonym og er det internasjonale begrepet som ofte blir brukt for å beskrive en sykkel med pedalassistanse. Uttykket elsykkel er den norske versjonen og er det begrepet vi bruker hos HelloRider.

Motorplassering på en elsykkel

Du kan filtrere ditt søk for å velge hvor du vil at motoren skal være på sykkelen. Plasseringen kan ha stor betydning for sykkelens kjøreegenskaper og yteevne.

Speed Pedelecs

Speed Pedelecs er en elektrisk sykkel som kan holde en hastighet på 45 km/t, vesentlig høyere enn en vanlig elsykkel. Med disse er det obligatorisk med hjelm og førerkort. Kontakt kundeservice for mer informasjon.