Ebsen sykler

(2) 2 Produkter

Rutenett Liste

Rutenett Liste


Til toppen

Ebsen sykler

Ebsen syklene kommer fra Danmark og bedriften startet opp i 1995 så den har eksistert i mer enn 20 år. Foruten Sverige selges Ebsen i Tyskland, Norge, England og på Grønland. Syklene kombinerer på en god måte både stilig design og en funksjonalitet som gjør det enkelt å bruke sykkelen til alle dine hverdagslige gjøremål som jobbpendling og turer i helgene. Med sine stilrene detaljer og retrofeeling er disse syklene sykler du kommer til å elske å sykle på. Ebsen har en geometri som gjør at du får en oppreist sittestilling, noe som gjør at du får god oversikt over omgivelsene og derfor gjør det enklere å sykle i ett travelt bymiljø. Denne geometrien er ergonomisk og skånsom for kroppen da du får mindre feilbelastning på ryggen.

Hvorfor en Ebsen sykkel

Det finnes mange fordeler ved å bruke en bysykkel, du sparer penger siden du ikke trenger å bruke dyrere transportmidler, du får mer tid til overs for det som er viktig for deg siden du slipper å bruke tid på kø eller forsinkelser. Til og med miljøet tjener på at du sykler samtidig som du får inn mer hverdagsmosjon ved å sykle istedenfor andre transportmidler. I tillegg er Ebsen syklene virkelig stilige. Ebsen kommer i flere forskjellige farger og med forskjellige komponenter så du vil finne en sykkel som passer både din stil og ditt bruk.

Noen populære Ebsen modeller:

Å kjøpe en Ebsen sykkel eller en sykkel fra ett av våre andre merker kan ta tid da vi har ett veldig stort utvalg. Det er viktig at den sykkelen du ender opp med er en sykkel du kan trives med da det vil gjøre at du bruker den oftere. Men som sagt er det mange sykler der ute så før du kjøper en sykkel er det viktig å ha tenkt over hva du skal bruke sykkelen til, hvor du skal bruke den og hvor ofte du skal bruke den da alle disse faktorene er med på å bestemme hva slags sykkel du vil få mest nytte av. Vi ønsker å gjøre det lettere for deg å finne sykkelen du trenger, derfor har vi en utmerket filterfunksjon som er lett og bruke i tillegg til at kundeservicen vår er tilgjengelig 09.00 – 18.00 på telefon, chat eller e-post alle hverdager. Vi vil hjelpe deg med å finne riktig sykkel!