Damesykkel

(175) 175 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 10

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 10

Til toppen

Damesykkel

Damesykkel

En damesykkel er ikke kun for det kvinnelige kjønn men brukes ofte (og gjerne i større grad) av menn. Grunnen til at vi bruker beskrivelsen damesykkel er for å beskrive rammen da dette er normen fra gammelt av, men i nyere tid ser vi at fler og fler damesykler blir omdøpt til sykler med lav innstigning, og vi vil jo at alle skal finne den sykkelen de vil ha uansett navn og utseende. En damesykkel blir stadig mer skreddersydd for at du skal kunne finne en modell som passer deg perfekt, og vi har et stort utvalg av favoritter i damekategorien, som for eksempel den klassiske Crescent damesykkelen. Disse syklene gir deg en behagelig sittestilling og er nesten vedlikeholdsfrie, takket være de innvendige girene, den heldekkende kjedekassen og kvalitetskomponentene. Det finnes også et hav av bysykler, både med innvendige- og utvendige gir, noen med lite utstyr for et enkelt og elegant utseende, mens noen har bagasjebrett og kurver. For den treningsinteresserte finnes det også et stort utvalg av både racersykler og terrengsykler.

Man kan nesten ikke snakke om en damesykkel uten å nevne "mammasykkelen". Denne modellen har en enda lavere ramme enn det som er standard, som gir plass til barnesete framme på sykkelen. I tillegg har den dobbelstøtte og styrelås, som lar sykkelen stå mer stabilt. Til slutt har vi elsykkelen, og en damesykkel av denne typen blir stadig mer vanlig med økt fokus på miljø og reduseringen av fossilt brennstoff. Er jobben litt for langt unna til at du kan sykle dit uten å komme fram gjennomsvett og sliten, men du har ikke lyst til å stå i endeløs bil kø? I såfall er elsykkelen det beste valget for den miljøbevisste.

Damesykkel på internett?

En damesykkel er kanskje den mest berømte sykkelen vi kjenner til, den kan sees overalt i byen og på veiene. Den gjenkjennelige rammen for lav innstigning er også verdsatt av mange menn. Det er veldig lett å få en oversikt over de forskjellige modellene som finnes på nettet, spesielt lett er det hos HelloRider, da du kan filtrere merker og spesifikasjoner etter dine ønsker og behov. Det er lurt å bruke litt tid, undersøke forskjellige modeller og tenke gjennom hvilket design og hvilke funksjoner du er ute etter på din nye damesykkel. Hvis det er noe du lurer på, er du hjertelig velkommen til å få dine spørsmål besvart på telefon, e-post eller chat.

Billige damesykler på nettet

Det selges flere billige damesykler over nettet. Hos HelloRider finner du bare damesykler fra kvalitetsmerker. Vi garanterer at sykkelen du kjøper fra oss kommer til å vare i mange år. Vi har også ofte gode tilbud på våre damesykler.

Damesykkel merker

HelloRider forhandler bare damesykler fra de ledende merkene, nedenfor kan du se noen av dem:

Kort sagt, det finnes mye å velge mellom! Se gjennom vårt utvalg og finn din nye damesykkel i dag!

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig damesykkel for ditt behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat.

Hvis du ikke finner din perfekte damesykkel, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.