Cube elsykler

(55) 55 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 4

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 4

Til toppen

Cube elsykler

Cube elcykel

Alla vet at Cube er ett verdensledende merke for sykler og det gjelder selvfølgelig også for de høyteknologiske elsyklene deres i høy kvalitet. Med en sykkel fra Cube får du tysk effektivitet og kvalitet pakket i sykkelform. Alle elsyklene fra Cube drives av sterke motorsystemer fra tyske Bosch, enten Bosch Active eller Bosch Performance. De har som regel 9-17 utvendige gir for å takle alle tøffe terreng du kan tenke deg.

Ulike typer Cube elsykler

Elsyklene fra Cube kommer i tre ulike sykkeltyper

Cube 2017 ser svært spennende ut og vi anbefaler disse syklene litt ekstra til deg!

  • Cube Elly Ride 2017
  • Cube Elly Ride er den perfekte sykkel for storbysykling takket være den ekstra lave rammen og motorens walk-assist-funksjon. Du får altså ikke bare hjelp i alle tøffe bakker, du får også hjelp når du triller sykkelen! Elly Ride drives av en sterk Bosch-motor, har 10 eksklusive Shimano Deore-gir og ett brukervennlig display på styret som gir deg all informasjonen du trenger under sykkelturen

  • Cube Reaction Hybrid Pro 400
  • Cube Reaction Hybrid HPA Pro 400 er sykkelen for deg som leter etter en terrengsykkel med den lille ekstra kraften. Den kommer nemlig utstyrt med en Bosch motor og ett kraftig 400Wh batteri. Dette sammen med Shimano Deore 10-speed gir gir det lille ekstra som trengs for at du kan fly gjennom skogen.

Kjøp din elektriske Cube sykkel på nett

Å investere i en flott elsykkel er en stor beslutning. Vi vil selvfølgelig at du skal være helt trygg i ditt valg før du klikker hjem favoritten din. Benytt deg gjerne av størrelsesguiden vår for å være sikker på at sykkelen passer. Benytt deg gjerne også av filterfunksjonen vår til venstre på siden, du kan velge mellom ulike sittestillinger eller hvor på sykkelen motoren er plassert for eksempel. Selvfølgelig kan du også velge å kontakte kundeservicen vår, de ar alltid klare til å hjelpe deg og til å svare på spørsmålene dine og kan nås på telefon, e-post eller chatt alle hverdager mellom 09.00 og 18.00. Vi vil hjelpe deg med å finne riktig sykkel!