Cube Sykler

(15) 15 Produkter
Cube Sykler

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Cube sykler

Cube Stereo

"Cube your life" - et karakteristisk motto som legger vekt på deres ferdigheter til å levere kvalitetssykler til sine kunder over hele verden. Målet med dem er ambisiøst: de vil skape den perfekte sykkelen som kan brukes til enhver anledning. Derfor har de også tre omfattende nøkkelbegreper som går igjen i alle deres sykler; kvalitet, lange garantier og sikkerhet. Det er et stort utvalg av Cube sykler som strekker seg fra barnesykler til triathlon sykler. Deres store utvalg sikrer også at det er en sykkel som passer til enhver smak. Selv om de produserer sykler av forskjellige varianter, er deres primære sykkelgenre imidlertid terrengsykler / MTBs.

Cube sykler er produsert i forskjellige typer og farger, hver med sitt unike særpreg. Det er alltid tenkt på de små detaljene og komforten til sykkelistene. Dette kan ses på de nøye utvalgte komponentene som også samsvarer med rammens larkering i fargene til en Cube-sykkel. Komponentene kommer fra kjente produsenter som har en høy standard som passer til syklene. Dette betyr at syklene fra Cube er innstilt i alle ender. Hvis du velger en slik sykkel, kan du være sikker på at du får full pakke, karakteristisk stil, høy kvalitet og spesiell estetikk som kjennetegner Cube sykler.

De velger selv de riktige komponentene for hver sykkel. I tillegg tester de også alle syklene før de forlater fabrikken. Hvis du elsker å sykle lange turer, hvor kjørepleie og komfort er en prioritet, så er en Cube sykkelen for deg.

Hvorfor velge en Cube-sykkel?

Det er mange gode grunner til at du bør velge å investere i en sykkel fra Cube. En av dem er den høye kvaliteten på syklene. I tillegg er alle sykler håndsamlet i Tyskland, noe som er veldig unikt. Cube sykler har utrolig vennlig geometri som gir god komfort på sykkelen. Du kan få noe av det absolutt beste utstyret til prisen på sykkelen din. Du kan være sikker på at du vil være fornøyd med din Cube sykkel i mange år.

Leter du etter et godt Cube-sykkeltilbud? På vår sykkel tilbudsside kan du ofte finne gode tilbud på fantastiske kvalitetssykler. Syklene er tilgjengelige i forskjellige prisklasser og modeller, alt fra elsykler, racersykler, sykler og mange flere. Dette garanterer at du kan finne en Cube-sykkel som passer dine behov.