Crescent Sykler

(15) 15 Produkter
Crescent Sykler
  • ✓ Crescent: Gjennom vått og tørt
  • ✓ Enestående kvalitet
  • ✓ Unike detaljer

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Crescent sykler

Crescent

Crescent er et av Sveriges eldste og mest tradisjonsrike sykkelmerke. Siden begynnelsen av 1900-tallet har Crescent forsynt svensker med robuste, klassiske og stilige sykler. Vi har et stort utvalg av sykler fra Crescent, som varierer fra de beste racerne og terrengsyklene til de mer tradisjonelle og klassiske bysyklene. Her finner du garantert noe som oppfyller kravene dine og du finner noe for alle familemedlemmer! Alle modellene fra de nyeste seriene er selvfølgelig representert her, rykende ferske fra fabrikken i Varberg.

Crescent elsykler

Utvalget i elsykler fra Crescent vokser stadig. Vi tilbyr flere trenings-, klassiske- og bysykler med elmotor. Det kreves litt tråkking for egen maskin, men alle forhold forseres som ingenting når du har en elmotor som gir deg en toppfart på 25 km/t.

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke synes at Crescent er merket for deg, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert til perfeksjon av våre sykkeleksperter - alt sammen til lave priser, alltid!