Bysykler

(10) 10 Produkter

Rutenett Liste

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste


Til toppen

Bysykler

Citybike

En bysykkel er en smidig og smart sykkel som lar deg enkelt komme deg til og fra jobb, skole eller andre aktiviteter. citybike. De har smale dekk og lar deg derfor holde et høyt tempo, samtidig som du får en behagelig og oppreist sittestilling. Bysykler er en av de mest populære sykkeltypene og derfor har vi i HelloRider et stort utvalg av de mest anerkjente merkene og modellene. Få eller mange gir, utvendige eller innvendige, med eller uten bagasjebrett, moderne eller klassisk design. Du kan få sykkelen akkurat som du vil - hos HelloRider finner du helt sikkert modellen som passer deg best!

Bysykkelserier

Alle merkene har sine egne serier med bysykler og hos HelloRider har vi alltid de mest populære modellene. For eksempel:

Våre mest populære modeller

Bysykler er svært populære standardsykler, takket være funskjonalitet, kvalitet og pris. Nedenfor kan du klikke deg videre til to av våre mest populære modeller:

Vi hjelper deg

Vil du kjøpe sykkel over nettet, men usikker på hvilken størrelse? Dette kan vi hjelpe deg med. Med vår unike guide for rammestørrelse måler du din høyde innerbeinslengde, velger sykkeltypen du vil ha og beregner den riktige størrelsen. Det blir ikke stort enklere enn det. Vi har også laget en tabell som gir deg et mer generelt størrelsesgrunnlag, hvis du ikke bryr deg med å gjøre målinger av deg selv.

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. La deg assistere av våre brukervennlige filtre, som lar deg sortere syklene ut i fra dine preferanser og lettere lar deg finne det du leter etter. Trenger du assistanse utover dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke finner den perfekte bysykkelen her, kan du sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper en sykkel fra HelloRider, blir alle komponenter ferdig montert og justert av våre eksperter, for å gi deg den beste opplevelsen - alt sammen til lave priser, alltid!