Brinckers Elsykler

(24) 24 Produkter

Rutenett Liste

Side:
 1. 1
 2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
 1. 1
 2. / 2

Til toppen

Brinckers

Brinckers Bretagne

Nederlenderne er ett handy folk. Halve landet ligger under havets overflate, noe de fikk til for hundrevis av år siden ved å finne opp tekniske måter og holde havet tilbake på. De er oppfinnsomme, fokuserte og erfarne kjøpmenn, og det er med denne mentaliteten at de skapte Brinckers. Brinckers er kraftige, pålitelige, høykvalitets elsykler til en god pris. Brinckers er den Nederlandske mentaliteten i ett nøtteskall: design, teknologi og handel.

Smart nederlandsk design

Alle Brinckers Elsykler har stilren nederlandsk design og kommer med en stilig og brukervennlig LCD-skjerm.

Best ytelse

Brinckers Elsykler er utstyrt med det nyeste innen motorteknologi og er derfor 20-60% kraftigere enn øvrige motorer. Kapasiteten på standardbatteriet er dessuten større enn på de fleste andre elsyklers standardbatterier.

Brinckers Brooklyn F7

Den moderne tids nye standard innen elsykkel, rett fra sykkelens hjemland, Nederland. Helt ny på markedet men Brinckers Brooklyn har en herlig klassisk design med lav innstigning. Utstyrt med 40Nm motor i framhjulet for en behagelig tur hver dag med naturlig framdrift. Med sju innvendige gir av typen Shimano Nexus, kommer du til å rulle problemfritt hvor enn det måtte være.

 • Brinckers Brooklyn F7
 • Brinckers Blossom F7 lav innstigning

  Brinckers Blossom er helt ny på markedet. Denne sykkelen er spesielt designet for foreldre som vil ha mulighet til å sykle med barna sine, selv de aller minste. Bagasjebrettet er forsterket og hele sykkelen er designet slik at det skal være trygt og lett og sette på barnesete bak. Motorstøtten gjør i tillegg sykkelturen bekymringsfri. Kraftige motvinder og lange oppoverbakker er ikke lenger en utfordring, det kommer til å føles som om du sykler på flat mark!

 • Brinckers Blossom F7
 • -->

  Vi hjelper deg

  Uansett om du er en nybegynner eller ekspert brenner vi for å gi deg riktig sykkel for dine behov. Benytt deg av filtrene våre, og sorter syklene ut fra dine egne preferanser, slik at du får større mulighet til og finne akkurat det du leter etter. Vill du ha mer hjelp til å velge er du alltids velkommen til å kontakte kundetjenesten vår via telefon, e-post eller chat. Om du ikke føler at Brinckers har sykkelen for deg, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

  Når du kjøper en sykkel fra HelloRider monterer og justerer våre sykkeleksperter alle komponentene til perfeksjon for å sikre høyeste kvalitet. Prisen trenger du aldri bekymre deg for, vi har nemlig prisgaranti på alle våre sykler! Dett gjelder selvfølgelig også sykler fra Brinckers.