Bianchi Sykler

(2) 2 Produkter
Bianchi

Rutenett Liste

Rutenett Liste


Til toppen

Bianchi

Bianchi

Det italienske merket Bianchi er et av de ledende merkene på det internasjonale sykkelmarkedet og er mange sykkelentusiasters favorittmerke, uansett erfaringsgrunnlag. Foretaket har røtter som strekker seg hele veien tilbake til 1885 og har gjennom hele sin imponerende historie vært kjennetegnet av nyskapende teknologi og elegant italiensk design. Bianchi sin filosofi er at rammen er hjertet i en sykkel og investerer stadig i nytt materiale og og teknologiske løsninger for å kunne produsere de beste syklene i verden. Alle rammene og syklene er designet og utviklet i Bianchis hovedkontor i Treviglio, Bergamo i Italia. Alle som er interessert i sykling kjenner unektelig igjen den berømte celestefargede Bianchisykkelen som suser forbi kameraene i store sykkelritt. Syklene har historisk sett stått for mange seire og mestre, men Bianchi er så mye mer enn bare racersykler. I vårt utvalg finner du også flotte cyclocrosser og eksklusive terrengsykler. 

En Bianchi for alle anledninger

Det finnes i dag mange kvalitetssykler å velge mellom når man begir seg ut på markedet for å finne en ny sykkel. En ting er sikkert og det er at det er vanskelig å unngå å støte på en Bianchi, hvis du leter etter racersykler eller terrengsykler.

Hos HelloRider har vi et stort utvalg av lekre modeller fra Bianchi som absolutt er verdt å vurdere.
Å sykle på en Bianchi gir deg følelsen av å suse bortover på noe som er mer enn en sykkel. Du får en sykkel med sjel som du vil ta vare på og sette pris på over lang tid. 

Vi hjelper deg 

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat.

Hvis du ikke finner den perfekte Bianchimodelen, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.