Bianchi Sykkel

(49) 49 Produkter
Bianchi

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 3

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 3

Til toppen

Bianchi sykkel

Bianchi

Det italienske merket Bianchi er et av de ledende merkene på det internasjonale sykkelmarkedet og er mange sykkelentusiasters favorittmerke, uansett erfaringsgrunnlag. Foretaket har røtter som strekker seg hele veien tilbake til 1885 og har gjennom hele sin imponerende historie vært kjennetegnet av nyskapende teknologi og elegant italiensk design. En Bianchi sykkel bærer en filosofi der rammen er hjertet i en sykkel og der det skal stadig investeres i nytt materiale og teknologiske løsninger for å kunne produsere den beste mulige sykkel. Alle rammene og syklene er designet og utviklet i Bianchis hovedkontor i Treviglio, Bergamo i Italia. Alle som er interessert i sykling kjenner unektelig igjen den berømte celestefargen til en Bianchi sykkel som suser forbi kameraene i store sykkelritt. Syklene har historisk sett stått for mange seire og mestre, men Bianchi er så mye mer enn bare racersykler. I vårt utvalg finner du også flotte cyclocrosser og eksklusive terrengsykler.

En Bianchi sykkel for alle anledninger

Det finnes i dag mange kvalitetssykler å velge mellom når man begir seg ut på markedet for å finne en ny sykkel. En ting er sikkert og det er at det er vanskelig å unngå å støte på en Bianchi sykkel, hvis du leter etter racersykler eller terrengsykler.

Hos HelloRider har vi et stort utvalg av lekre modeller fra Bianchi som absolutt er verdt å vurdere.
Å sykle på en Bianchi sykkel gir deg følelsen av å suse bortover på noe som er mer enn en sykkel. Du får en sykkel med sjel som du vil ta vare på og sette pris på over lang tid.

Vi hjelper deg med å finne riktig Bianchi sykkel

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat.

Hvis du ikke finner en perfekt Bianchi sykkel for deg, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.