Batavus Sykler

(23) 23 Produkter
Batavus

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Til toppen

Batavus sykler

Batavus

Batavus har eksistert i over et århundre og har i alle årene levert sykler av svært høy kvalitet fra fabrikken i Heerenveen i Nederland. Med en sykkel fra Batavus kan du alltid vente deg god komfort og høy yteevne. Alle sykler fra Batavus er utviklet, designet og produsert av profesjonelle som virkelig har en lidenskap for sykler. Fokuset er hele veien på stil, design og kvalitet. Dette kan man se i syklene som har noe tidløst over seg, samtidig som de har moderne design og friske farger. Mange har også et nostalgisk og klassisk utseende - Batavus kan tilby noe for enhver smak. Batavus Sverige samarbeider med utvalgte designere for å stadig skape moderne og tidsriktige sykler. 

Finn din Batavus!

Ettersom alle sykler fra Batavus holder høy kvalitet, kan du lettere fokusere på hvilket design og utseende som passer deg best. Derfor er det lett å finne akkurat den sykkelen som passer deg best. Listen av modeller fra Batavus er lang, men nedenfor kan du se nærmere på noen av våre favoritter:

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke synes at Batavus er merket ditt, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert til perfeksjon av våre sykkeleksperter - alt sammen til lave priser, alltid!