Sykler

(671) 671 Produkter

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 38

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 38

Til toppen

Historien om en sykkel

Cykel Hvis du leter etter det største utvalget og de laveste prisene, uten at det går utover kvalitet eller service, har du kommet til rett sted - HelloRider har den beste kombinasjonen av stort utvalg og lave priser!

Et syklende Norge

AIfølge mange kilder ble den første sykkelen oppfunnet i Tyskland rundt år 1817. Denne var ikke veldig lik den typen sykkel vi kjenner i dag. Siden da har sparesykkelen kommet på markedet, som var den første konstruksjone av dagens sykkel. Siden den gang har sykkelen vært gjennom en stor utvikling, da både pedaler, kjetting og gir har blitt gradvis lagt til.

En sykkel er i dag et verdifullt transportmiddel for mange nordmenn. Sykler blir brukt daglig for å komme fra A til B. Det er derfor ikke overraskende at Norge er en av de største sykkelnasjonene i verden, nummer 10 på verdensbasis. Sykkelen er et ideell transportmiddel på den norske landsbygda - mange bakker og mange sykkelstier gjør det enkelt å reise rundt en sykkel. De mange små stiene gjør det også mulig å oppleve og nyte den vakre norske naturen, noe som ellers ikke er mulig med bil.

Ulike variasjoner

Siden den første sykkelen kom på markedet, har en rekke variasjoner blitt utviklet. Dette er i tråd med de mange syklisternes behov, som kan være like forskjellige som livsstil. I dagens samfunn er det derfor viktig at det er en sykkeltype for alle behov. Sykler kan deles inn i følgende kategorier: elsykler, sportssykler, hverdagssykler og et bredt utvalg av andre typer. Ofte er sykler tilpasset til spesifikke formål eller variasjoner over samme grunnsykkel.

På HelloRider tilbyr vi et stort antall sykler i mange forskjellige variasjoner, da vi vet hvor viktig det er å finne en sykkel som passer dine egne behov.

En av de største forskjellene mellom ulike sykkeltyper er at de eksisterer for både menn og kvinner. Disse er ofte preget av rammen. Damesykler har vanligvis lav innstigning, noe som gjør det enkelt å komme seg på og av sykkelen. Herresykler har derimot et tverrgående overrør.

Hopp på den nye sykkelen din

Det er ingen bedre følelse enn å sykle på sin nye sykkel! Ønsker du å investere i en ny sykkel? På HelloRider har du muligheten til å bestille sykler på nettet. Du kan velge blant et bredt spekter av kjente merkevarer, inkludert. Merida, Cube, Bianchi og mange andre. Derfor kan du alltid finne billige sykler innenfor alle prisklasser og kategorier - alle fortjener billige kvalitetssykler fra HelloRider.