Bestillingsprosessen

Planlegger du å kjøpe sykkel? Uansett om du handler på nettet eller i en vanlig butikk, er det viktig at du er forberedt. Utvalget er ofte stort og variert, og det kan være vanskelig å sammenligne de forskjellige produktene. For å hjelpe deg i din søken etter den beste sykkelen for dine behov, presenterer vi her noen nyttige tips og triks.

Hvor skal jeg begynne?

Det er sannsynlig at du ender opp på HelloRider når du leter etter en sykkel på nettet. Når du kommer til oss, hjelper vi deg med råd og den beste kundeservice for at du skal finne sykkelen som passer best for deg. Det hjelper ofte med litt kunnskap for å kjøpe sykkel på nettet. Det er ikke nødvendigvis like lett som å kjøpe en bok eller en t-skjorte. Derfor skal vi i HelloRider gjøre alt vi kan for å gi deg rådgivningen og veiledningen som du trenger.

Hvilken sykkel skal jeg velge?

Som nevnt har vi et veldig stort utvalg. Dette gjør det lettere å finne sin favoritt, men hvis du leter etter den mest egnede sykkelen for dine behov, må du ha noen punkter i tankene. Det er lurt å ta stilling til hvordan du skal bruke sykkelen og hvor ofte du skal bruke den. Skal sykkelen brukes daglig til og fra jobb, kan en bysykkel være rett for deg, siden disse er litt raskere sykler med sporty design som passer korte og lange strekninger. Skal du bruke sykkelen til innkjøp og shoppingturer, prioriterer du kanskje komfort over hastighet. Da passer nok en klassisk sykkel best for deg.

Har du lang vei til jobb, eller kanskje du må forsere flere motbakker på veien? Da kan en elsykkel være ditt beste valg. Elsykler er bra for miljøet og for helsen din! Bruker du en elsykkel på en strekning du ellers ville ha kjørt, eller tatt offentlig transport, merker du garantert de positive effektene. Som om det ikke var nok, kommer du til å fly forbi den irriterende bilkøen!

Du foretrekker kanskje et spesielt merke og vi i HelloRider kan tilby modeller fra de store merkene som DBS, Bianchi, Monark, LaPierre, Crescent og Cube. Alle utmerker seg på sin måte: Noen har lang erfaring og kan kalle seg eksperter på sitt område, mens andre er nye på markedet og bidrar med innovative løsninger på design og komfort. Det finnes noe for enhver smak!

Bestilling av sykkelen

Har du valgt din sykkel? Nå kan du enkelt bestille den her på nettet. Finn størrelsen du vil ha og klikk "Legg i handlekurven". Du blir herfra veiledet gjennom den effektive kjøpsprosessen som vi har på våre hjemmesider.

Ved godkjent bestilling sendes en ordrebekreftelse til din e-post. I e-posten finner du også våre kjøpsbetingelser. Vær derfor nøye med å oppgi riktig e-postadresse.