Merida Sykler

(25) 25 Produkter
Merida Sykler

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Alltid noe på tilbud hos HelloRider

Vi jobber hver dag med å presse priser for at du alltid skal kunne kjøpe en god sykkel billigst mulig. I tillegg til dette, har vi alltid noe på tilbud! Det er fordi vil at alle som besøker vår side skal føle at vi kan tilby det de er ute etter. Enten det er en flett ny elsykkel til full pris eller en terrengsykkel fra fjoråret til uslåelig pris!

×

Vi leverer hjem til deg

Enkel service

Når du kjøper sykkel hos HelloRider betaler du kun 599 NOK for frakten, uansett hvor du bor i Norge (bortsett fra Svalbard og Jan Mayen). Vår logistikkpartner, PostNord, sørger for at du får sykkelen levert på døren i god stand.

×

Leveres ferdig montert

Färdigmonterad vid leverans

Når du får sykkelen levert på døren, er den ferdig montert! Det eneste du trenger å gjøre er å rette ut styret og skru på pedalene. Etter det kan du dra på din første tur med den nye sykkelen din!.

×

Ingen skjulte kostnader!

100 dagars betänketid

HelloRider sender sykler fra Sverige. Men det er faktisk ikke et tollkrav på sykler. HelloRider er også momsregistrert i Norge, noe som betyr at den momsen du betaler på nettsiden, blir betalt til staten Norge. Det eneste du betaler for er sykkelen og frakten. Kjøp din nye sykkel hos oss, billig og lett som bare det!

×

Rutenett Liste

Side:
  1. 1
  2. / 2

Til toppen

Merida sykler

Merida

Helt siden en av sykkelbransjens største visjonærer, Ike Tseng, grunnla selskapet i 1972, har Merida gang på gang imponert oss. De har vist hvor viktig det er med ung og entusiastisk innovasjon for utvikle dagens nye sykler. Deres ekspertise med profesjonell sykkelsport som terrengsykling, racersykling og cyclocross gjør at de skaper produkter med fantastiske kjøreegenskaper som gjør at utøvere hele tiden klatrer på resultatlistene! De arbeider smart og tar alltid med seg erfaring og helhjertet entusiasme inn i hvert nye prosjekt. Deres utvalg av hybrider og bysykler viser klart at kvaliteten sitter dypere enn kun materialet. De står absolutt bak sitt slagord: More passion, more bike!

Merida elsykler

Merida har sakte men sikkert gjort sitt inntog på elsykkelmarkedet. De kan tilby en rekke ulike modeller for terrengsykling, men også elektriske hybrider og klassiske sykler. Alle med forskjellig design, motorsystem, fargekombinasjoner, størrelser og prisklasser. Det er vanskelig å bestemme seg når du skal velge blant Merida sine modeller. Da er det flaks at vi i HelloRider enkelt kan veilede deg gjennom utvalget så du er sikker på at du finner den riktige sykkelen!

Merida 2016

For sesongen 2016 har Merida utfordret markedet med noen eksepsjonelle modeller. For eksempel har deres seneste fulldemper, Ninety-Six blitt en oppdatert legende. I tillegg har deres Scultura racersykkel blitt kåret av Cycling Weekly til årets letteste sykkel 2016! Sist, men ikke minst, Crossway Urban er en serie modeller som gir begrepet "stilren" en ny betydning. Crossway Urban tar hverdagssykling til et nytt nivå og gjør omveier til noe positivt - alt for å bruke sykkelen så mye som mulig!

Vi hjelper deg

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig sykkel for dine behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke synes at Merida er merket for deg, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert til perfeksjon av våre sykkeleksperter - alt sammen til lave priser, alltid!