Crescent Sykkel

(1) 1 Item found
Crescent Sykler
  • ✓ Crescent: Gjennom vått og tørt
  • ✓ Enestående kvalitet
  • ✓ Unike detaljer

Rutenett Liste

Rutenett Liste


Til toppen

Crescent sykkel

Crescent

Crescent er et av Sveriges eldste og mest tradisjonsrike sykkelmerke. Siden begynnelsen av 1900-tallet har en Crescent sykkel vært bilde på robust, klassisk og stilig. Vi har et stort utvalg av sykler fra Crescent, som varierer fra de beste racerne og terrengsyklene til de mer tradisjonelle og klassiske bysyklene. Her finner du garantert en Crescent sykkel som oppfyller kravene dine, og du finner en for alle familemedlemmer! Alle Crescent sykkel-modellene fra de nyeste seriene er selvfølgelig representert her, rykende ferske fra fabrikken i Varberg.

Elektrisk Crescent sykkel

Utvalget i elsykler fra Crescent vokser stadig. Vi tilbyr flere trenings-, klassiske- og bysykler med elmotor. Det kreves litt tråkking for egen maskin, men alle forhold forseres som ingenting når du har en elmotor som gir deg en toppfart på 25 km/t.

Vi hjelper deg med å finne riktig Crescent sykkel

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er vi lidenskapelig opptatt av å tilby deg riktig Crescent sykkel for ditt behov. Ta i bruk våre filtre som lar deg sortere sykler etter dine preferanser og gjør det lettere å finne nøyaktig det du leter etter. Vil du ha hjelp utover dette, må du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat. Hvis du ikke synes at Crescent er merket for deg, kan du helt sikkert finne en annen favoritt i vårt store utvalg av sykler fra de største og mest pålitelige merkene.

Når du kjøper sykkel fra HelloRider blir alle komponenter montert og justert til perfeksjon av våre sykkeleksperter - alt sammen til lave priser, alltid!