Almere - Dico
Lasse Administrerende Direktør

Sykkelbutikk & Testsenter i Oslo

I vår butikk og testsenter finner du et stort utvalg av kvalitetssykler fra blant annet , og mange fler. Våre spesialister kan svare på alle dine spørsmål og de står klare for å gi deg tips og råd slik at du kan velge riktig sykkel. Ser du etter en bysykkel,terrengsykkel, elsykkel eller noe helt annet? Kom inn og opplev Oslo´s stiligste sykkelbutikk, ta deg en kopp kaffe og prøvekjør en av våre mange elsykler.

Kom innom og prøvekjør elsykler - helt gratis

I sykkelbutikken vår i Oslo har vi flere sykler som står klare for å bli testet av deg. På testbanen kan du i fred og ro gjøre deg kjent med de forskjellige motorsystemene og modellene. Når du finner en sykkel, kan vi i butikken enkelt bestille sykkelen til deg slik at du får den så fort som mulig. Velkommen!

» Personlig rådgivning
» Elsykkel testbane
» Service og vedlikehold
» Henting av bestilling

Personlig rådgivning

Er du ikke sikker på hvilken sykkel som passer deg? Vi er alltid klare til å gi deg tips og råd rundt ditt valg. Våre spesialister kan fortelle deg hva forskjellene er mellom de forskjellige modellene, merkene og de elektriske systemene. Du kan nå oss på telefon, mail eller chat alle hverdager mellom 09.00 og 17.30.

Vi kan hjelpe deg!

Hvis du har spørsmål om korrekt rammestørrelse, fordeler og ulemper ved et bestemt el-system eller vedlikeholdelse av en bestemt sykkel? Vi er klar til å svare på alle dine spørsmål.

Kom innom og prøvekjør elsykler - helt gratis

I butikken har vi flere sykler som står klare for å bli testet av deg. Hos oss kan du i fred og ro gjøre deg kjent med de forskjellige motorsystemene og modellene. Når du finner en sykkel, kan vi i butikken enkelt bestille sykkelen til deg, så du har den bare få dager senere. Velkommen!

Service og vedlikehold

Du kan også besøke butikkene våre hvis du ønsker vedlikeholdelse eller reparasjoner på sykkelen din. Våre dyktige og kvalifiserte teknikere sikrer at du kan komme tilbake på veien så raskt som mulig.

Service lokalt eller på hjemmeadressen

Du kan også kontakte en av samarbeidspartnerne våre via servicepunkter. Her kan du velge en servicepartner i lokalområdet ditt. Vi jobber med å få flere servicepartnere

Henting av bestilling

Når du kjøper en sykkel hos oss vil sykkelen alltid bli sendt hjem til deg med .