Våre butikker

  • Levering hjem på døra
    I hele Norge
  • Alle Sykler leveres ferdig montert
    Hjem till deg eller til en av våre butikker
  • Gratis personlig rådgivning
    Alle hverdager 09.00-18.00
  • Prisgaranti

Her kan du finne sykkelbutikken nermest deg. Kom innom for å se på de nyeste modellene, og prøvekjør en elsykkel. Kaffen er nybrygget så bare kom innom hvis du lurer på hvilken sykkel som passer deg best.

Stores List

Oslo
E-bikes testen, Winkelen, Bestelling afhalen, Service en onderhoud
Dronning Eufemias gate 10-12 0190 Oslo
56 99 98 17
View more
» Personlig rådgivning
» Elsykkel testbane
» Service og vedlikehold
» Henting av bestilling

Personlig rådgivning

Er du ikke sikker på hvilken sykkel som passer deg? Vi er alltid klare til å gi deg tips og råd rundt ditt valg. Våre spesialister kan fortelle deg hva forskjellene er mellom de forskjellige modellene, merkene og de elektriske systemene. Du kan nå oss på telefon, mail eller chat alle hverdager mellom 09.00 og 17.30.

Vi kan hjelpe deg!

Hvis du har spørsmål om korrekt rammestørrelse, fordeler og ulemper ved et bestemt el-system eller vedlikeholdelse av en bestemt sykkel? Vi er klar til å svare på alle dine spørsmål.

Kom innom og prøvekjør elsykler - helt gratis

I butikken har vi flere sykler som står klare for å bli testet av deg. Hos oss kan du i fred og ro gjøre deg kjent med de forskjellige motorsystemene og modellene. Når du finner en sykkel, kan vi i butikken enkelt bestille sykkelen til deg, så du har den bare få dager senere. Velkommen!

Service og vedlikehold

Du kan også besøke butikkene våre hvis du ønsker vedlikeholdelse eller reparasjoner på sykkelen din. Våre dyktige og kvalifiserte teknikere sikrer at du kan komme tilbake på veien så raskt som mulig.

Service lokalt eller på hjemmeadressen

Du kan også kontakte en av samarbeidspartnerne våre via servicepunkter. Her kan du velge en servicepartner i lokalområdet ditt. Vi jobber med å få flere servicepartnere

Henting av bestilling

Når du kjøper en sykkel hos oss vil sykkelen alltid bli sendt hjem til deg med .