Bakgrunn

I dag, 10. februar 2017 er det den internasjonale vinter-sykle til jobben-dagen. Eller International #winterbiketoworkday, om du vil. Dagen blir markert av flere sykkelbyer her i Norge, blant annet Bergen, Bærum og Oslo. Faktisk så var det så stor trafikk på Winter Bike To Work sine nettsider i morges, at serveren bukket under og siden måtte stenges. Hvis du vil lese mer om #winterbiketoworkday, kan klikke videre her og håpe at siden er tilbake i sin opprinnelige tilstand.

Bruk sykkelen hele året!

Selv om det kanskje er tungt å kle på seg ekstra klær, sette seg på sykkelen og tåkke hele veien til jobb i trist vintermørke og bitende kulde, må du huske på den gode følelsen du får når du kommer fram! Og ikke minst den gode samvittigheten du får av å vite at du har beveget deg og du har spart miljøet (og astmatikere) for unødvendig utslipp. Flere byer i Norge konkurrerer om å bli den beste sykkelbyen, og dette videoklippet fra Bergen er et godt eksempel:

Vi i HelloRider applauderer dette! Sykling i Norge har i lang tid vært forbeholdt de som ønsker å trene. Enten det er terrengsykling, landeveissykling, cyclocross eller BMX-sykling. De siste årene har det blitt stadig mer fokus på jobbsykling og generell transportsykling, noe som allerede har vært vanlig i mange år i land som Danmark og Nederland. HelloRider ønsker å bidra til at flere byer i Norge kan nærme seg København og Amsterdam, i andelen reisende på sykkel. Det gjør vi ved å tilby et variert utvalg av sykler så flest mulig skal kunne finne en sykkel som passer seg.

Velg det som passer deg!

Byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Ålesund er ikke like flate som København og Amsterdam. Derfor kan du gjøre det lettere for deg selv og kjøpe en elsykkel. Hvis du bor i by og har lyst på en elegant sykkel med klassisk utseende og praktiske funksjoner, kan du velge deg en av disse og likevel suse forbi den raskeste racersykkel. Hvis du vil ha en elsykkel som også kan brukes til stisykling eller generell terrengsykling, kan du finne noe du liker i vårt enorme utvalg. Elektrisk terrengsykkel er fantastisk for deg som ønsker å spare tid, eller kanskje ikke er i like god form som da du var yngre. Sykkelen lar deg også dra på ekstra lange turer, uten at du sliter deg fullstendig ut.

Vi bidrar

Vi ønsker å tilby det absolutt beste til alle nordmenn. Det vil si gode kvalitetsprodukter, effektiv levering og en kundeservice som strekker seg langt for å gjøre deg fornøyd. Alt for at du skal velge sykkel framfor bil. Selvfølgelig må du også ha piggdekk når du skal sykle på vinteren. Piggdekk til sykkelen er en fantastisk måte å opprettholde sykkelvanene året rundt. Hvis du ikke har kjøpt det ennå, gjør det i dag, så er de klare til neste #winterbiketoworkday!

Vennlig hilsen

Andreas i HelloRider