Bakgrunn

Onsdag 19. april startet Sykle til jobben-aksjonen. Den går ut på at man melder seg på, loggfører sin aktivtet og blir med i trekningen av flotte premier. Hvis du vil melde deg på, kan du gjøre det her! Å øke sitt eget aktivitetsnivå har aldri vært så enkelt, og heller har det aldri vært så enkelt å måle framgang. Med enkle apper som finnes tilgjengelig på Google Play og Apple Store kan du loggføre alt du gjør ned til den minste detalj. Disse appene bruker du også når du loggfører din aktivitet i Sykle til jobben-aksjonen. Vi i HelloRider er selvfølgelig kjempepositive til dette prosjektet og håper at antall påmeldte fordobles fra fjorårets 35 000 deltakere!

Sykle på det du vil!

Mange tror kanskje at de må ha en rask sykkel med tynne hjul, bruke tettsittende drakt og klikkpedaler og ha som mål å perse i Birken for å drive med jobbsykling. Det stemmer selvfølgelig ikke, men hvis du er en av disse personene og du er ute etter ny sykkel, kan du for eksempel se vårt utvalg av cyclocrossere. Hvis du er en av oss andre dødelige, som bare vil sykle til jobb på en elegant, rolig og behagelig måte, kan du se vårt utvalg av klassiske sykler. Er du blant dem som kanskje har litt lengre vei til jobb og i tillegg skal levere og hente i barnehagen? Velger du en elsykkel, blir terskelen for å sykle litt lavere men ingen vil ha rett til å kalle deg en juksemaker! Det er faktisk vist at bruk av elsykkel også gir helsebringende effekter som konsekvens av den fysiske aktiviteten.

Alt hjelper

Fysisk aktivitet er viktig, det er det ingen som bestrider. Sykler du til jobben i et kvarter eller mer hver vei, har du fulgt anbefalingene for fysisk aktivitet helt uten å gå på treningssenter! Sykling til jobben er en fantastisk effektiv måte å være daglig fysisk aktiv, uten å måtte sjonglere med planlegging av økter og andre gjøremål. Vi i HelloRider oppfordrer selvsagt alle til å bruke sykkelen daglig og årlig. Vi er her for å assistere deg hvis du har slitt ut din gamle sykkel og har bruk for en ny. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle og enhver, fra terrengsyklisten og raceren til den urbane bysyklisten og travle småbarnsforeldre-som-vurderer-elsykkel-syklisten.

Vennlig hilsen

Andreas i HelloRider