Biomega

Den tiden da en sykkel bare var en sykkel er bak oss. Design og livsstilsykler har i stor grad blitt en essensiell del av vårt personlige uttrykk, spesielt i byene. Det har blant annet ført til at vi, i dag, oftere velger sykler etter utseendet heller enn funksjonaliteten.

Biomega er ett sykkelmerke som legger stor vekt på å produsere sykler som kombinerer effektivitet og funksjonalitet med stil for pendlere, nå har de blitt en del av HelloRiders sortiment.

Hvem er Biomega?

Biomega ble grunnlagt av industridesigneren Jens Martin Skibsted i 1998. Biomega har en klar visjon: de tror på ren og effektiv mobilitet i byene. På bare få år har Biomega blitt ett Danskt designikon innenfor sykler. Biomegas sykler kjennetegnes ved innovative detaljer og spesiell geometri, hvor inspirasjonen til syklene blir hentet fra det karakteristiske nordiske design.

Designfilosofien bak Biomegas sykler er, at syklene skal holde høy kvalitet, ha et spektakulært design og være teknologisk nyskapende. Dette speiles tydelig i syklene, der alle har helt unike uttrykk. Som en tilføyelse til det rene og enkle designet har Biomega inkorporert reimtrekk på sine sykler, noe som gjør syklene tilnærmet vedlikeholdsfrie. Med en sykkel fra Biomega trenger du ikke lenger å bekymre deg for å få olje på hender eller bukseben.

Spesialdesignet elsykkel fra Biomega

Den nyskapende teknologien, kombinert med unikt design er lagt til grunne for Biomegas spesialdesignede elsykkel: OKO. Elsykkelen skiller seg ut fra mengden, blant annet ved at batteriet og motoren sitter inne i rammen. Biomegas OKO elsykkel ser derfor mye mer ut som en vanlig sykkel enn den typiske elsykkelen.

Elsykkelen er bygd i karbon, noe som gjør den perfekt egnet til den travle urbane livsstilen. Den har også reimtrekk, som alle syklene fra Biomega. I tillegg er sykkelen veldig lett, faktisk er den en av de letteste elsyklene på markedet. En sykkel fra Biomega vil sørge for at du alltid ankommer jobben, møtet eller studiet med stil.

Se utvalget vårt, av 2018 modellene fra Biomega, her