Black Friday, du kjenner utvilsomt til konseptet fra TV-en. Horder av hysteriske menesker som stormer butikker det øyeblikket de åpner for å få det ultimate tilbudet I handlekurven. Denne dagen, som feires dagen etter Thanksgiving, er tradisjonelt den første dagen for juleshopping I Amerika. Bedrifter benytter seg av dette ved å slippe de beste tilbudene for året. Kundene gjør de sprøeste tingene for å få tak I disse tilbudene. Overnatting I telt foran butikkdører for å være først I køen når de åpner, eller flere dagers research på nett for å finne de beste tilbudene er ikke uvanlig.

Black Friday I Norge

I de seneste årene har Black Ftriday blitt mer og mer populært utenfor Amerikas grenser, så i år deltar HelloRider også! Men du trenger ikke bekymre deg, vi forventer ikke at du skal campe utenfor butikkene våre (Vi har jo kun en i Norge så langt). Våre fantastiske tilbud kan bestilles fra sofaen! Er du nysjerrig på tilbudene? Vi vil fremheve noen av dem.

Våre beste tilbud

Brinckers Bretagne M8 Lav Innstigning

Brinckers Bretagne M8 Lav Innstigning Kommer med en kraftig krankmotor som gir deg en naturlig og behagelig sykkelopplevelse. Med de 8 Shimano Nexus girene, i kombinasjon med motoren, er du garantert en elsykkel med ultimat framdrift.

Ebsen Fanø El

Ebsen Fanø er bygd på en sterk aluminiumsramme. Elsykkelen kommer med 7 innvendige gir, slik at du enkelt kan justere girene til det nivået du trenger. I tillegg har sykkelen en kraftig framhjulsmotor.

Victesse Magnum

Victesse Magnum kommer med en framhjulsmotor, I høyeste kvalitet, på hele 40Nmc. Motoren hjelper deg opp I en hastighet av 25 km/h, og med elsykkelens 3 gir kommer du deg raskt og enkelt rundt.

Ta en titt på alle Black Friday tilbudene her