Sykkelbloggen

Side:
  1. 1
  2. / 2
FAQ elcykler

Elsykler er ikke nytt lenger, men mange har fortsatt spørsmål om hvordan de virker. Vi ønsker å hjelpe deg. I denne bloggen vil vi derfor svare på 11 vanlige spørsmål om elsykler. Kanskje ditt er her også!

Les mer

Black Friday, du kjenner utvilsomt til konseptet fra TV-en. Horder av hysteriske menesker som stormer butikker det øyeblikket de åpner for å få det ultimate tilbudet I handlekurven. Denne dagen, som feires dagen etter Thanksgiving, er tradisjonelt den første dagen for juleshopping I Amerika. Bedrifter benytter seg av dette ved å slippe de beste tilbudene for året. Kundene gjør de sprøeste tingene for å få tak I disse tilbudene. Overnatting I telt foran butikkdører for å være først I køen når de åpner, eller flere dagers research på nett for å finne de beste tilbudene er ikke uvanlig

Les mer
Biomega

Den tiden da en sykkel bare var en sykkel er bak oss. Design og livsstilsykler har i stor grad blitt en essensiell del av vårt personlige uttrykk, spesielt i byene. Ett sykkelmerke som fokuserer på og kombinere stil og design med funksjonalitet er danske Biomega, som har blitt en del av HelloRiders sortiment

Les mer

Brinckers elcykel

Det er veldig viktig å tenke på motorplasseringen når man skal velge en ny elsykkel. Du kan velge mellom tre motorplasseringer på elsykler: framhjuls-, bakhjuls- og krankmotor. Motorposisjonen har stor innvirkning på sykkelens balanse og assistanse. I tillegg kan det være med på å påvirke den generelle sykkelopplevelsen. Les videre og lær mer om de forskjellige motorposisjonene på elsykler.

Les mer
rengoering af racercykel

Rengjøringen av racersykkelen din er ikke akkurat en morsom oppgave, men det er utrolig viktig for sykkelens yteevne å vaske den jevnlig. Racersykkelen din blir nemlig utsatt for litt av hvert når du sykler på den på landeveiene. Ved og jevnlig rengjøre og vedlikeholde racersykkelen din bevarer og forlenger du den gode kjøreopplevelsen.

Les mer

Elcykler og regnvejr

Nå er den norske høsten på vei og med høsten kommer regnet. Men regn burde ikke stoppe deg fra å ta elsykkelen din ut på sykkelturer. Elsykkelen din tåler nemlig noe regn, snø og frost – så klimaet vil ikke påvirke sykkelens holdbarhet. Allikevel er det ett par forholdsregler, som det er viktig å følge, når det kommer til elsykkelbatterier og regnvær.

Les mer
Kalorieforbrenning ved sykling

I Norge setter flere og flere folk igjen bilen I garasjen til fordel for sykkelen. Men sykling er ikke bare populært og praktisk. Sykling kan også brenne kalorier. I tillegg er sykling fint, det kan klarner tankene dine og vekker deg på morgenen når du sykler til jobb, skole eller bare tar deg en tur. Og når man er ute å sykler, lurer mange på det samme;

Les mer

Hvert år, tre uker i juli, setter sykkelentusiaster, verden over, seg trofast ned foran TV'en for å se verdens hardeste sykkelløp, Tour de France. Dette årets Tour de France er nummer 104 i rekken, og i den anledning har vi samlet 20 interessante fakta om Touren for deg!

Les mer

Har du styr på hvordan og når sykkelbatteriet ditt skal lades opp og utlades? Hvis ikke du har det, har vi laget en kort guide til deg om hvordan det gjøres, og hva det er viktig å huske på, når det kommer til oppladning og utladning av elsykkelbatteriet ditt.

Les mer

Sykling er en effektiv måte å holde seg i form på, og i motsetning til løping og jogging skåner det også leddene dine. Utover dette kan alle være med, ung som gammel. Vi gir deg her, 10 gode grunner til hvorfor du skal hoppe opp på jernhesten og komme deg ut på landeveiene.

Les mer
Side:
  1. 1
  2. / 2