Bedriftssykkel - Grønn bedrift

Å tilby sykler til de ansatte er en økende trend i Norske bedrifter. Flere og flere velger å bruke sykkel, og da spesielt el-sykkel, til og fra jobben istedenfor bil eller kollektivtrafikk. Ikke bare er dette bra for miljøet, det er også bra for helsen. Vi i HelloRider hjelper dere gjerne med å finne sykler som passer deres behov.

La sykkelen gjøre jobben for deg!

Møtesykler er en praktisk måte for de ansatte å reise til og fra møter. I et trafikkert bybilde er sykkel et effektivt transportmiddel som sparer deg for tid. Når bilistene står fast i kø, kan du holde farten oppe. Med en el-sykkel blir transporten enda enklere og dine ansatte kan møte uthvilte og opplagte til dagens møte.

Ansattfordelsprogram. Med HelloRider’s ansattfordelsprogram kan dere som arbeidsgiver tilby de ansatte sykkel via en eksklusiv avtale med oss. Det er kostnadsfritt for bedriften og stimulerer de ansatte til å kjøpe sykkel. Sykling har en helsebringende effekt på de ansatte og en positiv effekt på miljøet.

Transportsykler er en ypperlig måte å frakte varer eller mennesker. Det finnes transportsykler til ethvert behov, enten dere har et budfirma som skal frakte varer igjennom bybildet eller om det er sykkeltaxi som tjeneste til byens besøkende. Vi har transportsykkelen for deg!

Ved å tilby sykkeldeling kan dine ansatte dele på å benytte sykkel enten i jobb eller til og fra jobb. Det er et naturlig helsefremmende tiltak. Med en el-sykkel vil alle ansatte uansett alder kunne benytte tilbudet og viktigst av alt, det er utrolig gøy!

Leasing, et kostnadsnøytralt alternativ. Vi ønsker å gjøre det enkelt å anskaffe sykler uten å unødig binde opp kapital. Vi tilbyr derfor, i samarbeid med vår leasingpartner, meget gunstig leasingavtale på deres sykkelkjøp.

Vi er sykkeleksperter, la oss sammen finne den perfekte sykkelen for dere!
Ta kontakt med Lasse Moe Hennum i dag for en hyggelig sykkelprat!

Mailadresse: bedrift@hellorider.no